On Demand Video

Een video op uw website is vrij normaal tegenwoordig, en wordt door vele bedrijven en overheden toegepast omdat het vaak sneller en effectiever communiceert dan tekst. Wij hebben een prachtig platform waar de zogenaamde on-demand video's worden gehost in diverse formaten zodat ze compatible zijn op computers, tablets en smartphones. Inclusief op maat gemaakte players & statistieken.

Maar je kunt nog iets verder gaan, namenlijk 'interactiveit'. Internet is bedoeld voor 2-richtings verkeer, wij maken dit ook mogelijk voor online video.

Powerpoint presentaties synchroon mee laten lopen met de video stream, integratie van Social network buttons, clickable video en zelf betalingen doen vanuit een online video. Deze module kunnen worden toegepast voor de formaten Flash, Windows Media & Silverlight, Flash, Quicktime en HTML5.

Maar u kunt ons ook inzetten in het beheer van uw YouTube kanaal, YouTube kanaal, maar ook Facebook. Google+ biedt vele interactive video mogelijkheden die men vaak onbenut laat, wij kunnen dit mogelijk maken voor u.