Even voorstellen, Roeland van der Manden

Het jaar is bijna ten einde, en wij hebben nog wat belangrijke mededelingen.

In december zal managing director René Schaap na 14 jaar de Braziliaanse afdeling te hebben gerund terug keren naar Nederland. Natuurlijk blijft Connecting Media vertegenwoordigd in Brazilië. Alle communicatie en producties worden vanaf nu uitgevoerd door onze nieuwe ervaren managing director in Brazilië, Roeland van der Manden.

Roeland van der Manden in Rio de Janeiro

Roeland heeft veel ervaring in de Broadcast wereld als EVS operator, video editor en regisseur. Daarnaast werken wij sinds 2016 al samen in onze grote Braziliaanse producties voor onze lokale klanten als Boskalis, van Oord, Nederlands consulaat in Rio de Janeiro en São Paulo, facebook USA en LITmedia Brasil. We beschikken nu in Rio de Janeiro over een moderne videoedit suite en ook alle apparatuur en engels sprekende crew voor de locale webcast en broadcast producties in Brazilië en ook de rest van Zuid-Amerika.

Voor ons waren het drie dynamische laatste maanden in 2018 met veel mooie producties. Vanaf januari 2019 bieden wij een nieuwe service en... starten we met de bouw van een nieuwe video-editsuite in Hilversum.

Het hele Connecting Media team wenst u fijne kerstdagen toe en alvast een gezond en gelukkig 2019!

Het Connecting Media team