Connecting Media winterUPDATE

winterUPDATE, de nieuwsbrief van Connecting Media

Het is weer koud en de dagen zijn kort, dus tijd voor de Connecting Media winterUPDATE.

Na de summer-break barstte onze agenda meteen uit zijn voegen. Diverse Hybrid evenementen op ZOOM en Microsoft Teams, een flink aantal standaard streaming producties, een aantal interactieve producties en veel, heel veel video producties. De web development afdeling was druk met diverse projecten waaronder een trainings platform voor één van onze trouwe klanten. Een kleine greep uit deze producties vind u terug in deze nieuwsbrief.

Ondertussen werken we ook gestaag verder aan onze eigen 80 vierkante meter video/foto studio in Eemnes. De gordijnrails en lichtplafonds zijn in geïnstalleerd, het wachten is nu op de gordijnen zelf. Het wordt echt fantastisch, meer details hierover in het nieuwe jaar.

Vanaf 23 december zijn we even gesloten voor een ontspannen aantal dagen met familie en vrienden. Op 7 januari 2023 zijn we er weer.

Wij wensen u allen een gezellige warme en ‘Sparkling’ Kerstdagen toe, en een heel gelukkig en gezond uiteinde van 2022. We hopen u weer van dienst te zijn in 2023 waar ons team u weer met passie en 100% inzet van dienst zal zijn.

link naar de winterUPDATE nieuwsbrief.

het connecting Media Team: Michiel, René, Merijn, Roeland en Adriana.