De start

Een nieuwe website van Connecting Media, en daarmee introduceren we ook een blog. Een blog over ons bedrijf en ons zelf. Met het blog willen wij delen wat er achter onze producties en avonturen schuil gaat, voor een persoonlijk tintje, en om de nauwe band met een ieder die ons kent te behouden of ons beter te leren kennen.

Zo'n 20 jaar geleden vroeg een klant mij "Kun je een website maken?". Ik vroeg hem, "wat is dat?". Hij legde uit .... "Het is iets met een computer". Ik antwoordde: "Dan kunnen wij u helpen.".

Ik contacteerde mijn vriend Michiel, die op dat moment de studie 'Interaction Design' volgde aan de HKU te Utrecht. Hij vertelde me dat hij wel wat lessen op school had gehad in dit website gebeuren genaamd HTML.

Sindsdien rolden we eigenlijk van de ene productie in de andere, maar altijd dicht bij onze kern: Muziek, Video en Technologie. Connecting Media is eigenlijk altijd al een Cross-media bedrijf geweest, wij zagen het samengaan van verschillende media altijd al als een van onze speerpunten. Vandaar ook onze naam…. Inmiddels, hebben we zelfs al een aantal kantoren in Brazilië. Ik ben trots op wat we hebben bereikt, maar tevreden zijn we nooit!

Let's go for another 15 years.

René Schaap - Managing director Connecting Media Brasil