winterUPDATE ☃️, de nieuwsbrief van Connecting Media

winterUPDATE ☃️, de nieuwsbrief van Connecting Media

Koud hé! Nog een paar weken en het jaar wordt weer afgesloten met de fijne kerstdagen en de start van 2024.

Maar voordat het zover is nog een nieuwsbrief van ons. Het waren weer drukke en dynamische maanden sinds de laatste nieuwsbrief. Naast de vele video en streaming producties hebben we besloten de door ons ontwikkelde platforms uit te rollen voor meer klanten. Ons interactieve streaming platform StreamStage dat we sinds 2005 al ontwikkelen kreeg een eigen website.

Daarnaast het platform voor trainers & coaches dat wij in de Corona tijd hebben ontwikkeld met Sandra Luthart. Stagelearning hebben we het platform genoemd en heeft nu ook een eigen website.

Mocht u interesse hebben in de platforms, neem gerust contact met ons op voor een demonstratie.

Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief. Wij wensen u hele fijne feestdagen en alvast een gezond en dynamisch 2024 voor u en uw familie.

nb: wij zijn gesloten tussen 22 december 2023 en 3 januari 2024!

link naar de winterUPDATE nieuwsbrief.

het connecting Media Team: Michiel, René, Merijn, Roeland, Leon en Adriana.

Connecting Media lenteUPDATE

lenteUPDATE, de nieuwsbrief van Connecting Media

Lente… daar hebben we lang op moeten wachten dit jaar, maar het schijnt nu eindelijk te gaan gebeuren. We zijn voorbereid en hebben een mooie tafel geplaatst voor onze studio zodat we ook af en toe in de zon ☀️kunnen zitten voor een bakkie koffie, lunch of een (online) vergadering.

Deze eerste periode van 2023 hebben we het ontzettend druk gehad met mooie producties in Nederland en in Brazilië. Ondertussen hebben we ook grote stappen gemaakt met het technisch inrichten en afronden van onze fijne hybrid-studio in Eemnes. We hebben de eerste producties voor onze klanten Sanofi, Eyesight fotografie, Gustav Käser, Netchange, en Heineken naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Ook op het gebied van web development zitten we niet stil. We zijn druk met het nieuwe online trainings-platform, werk voor diverse externe partijen en een nieuw project waar AI en audio streaming een belangrijk onderdeel van zal zijn.

Veel plezier met het lezen van de nieuwsbrief. En….. als u eens de studio wilt komen bekijken bent u van harte welkom.

link naar de lenteUPDATE nieuwsbrief.

het connecting Media Team: Michiel, René, Merijn, Roeland, Julian en Adriana.

Connecting Media winterUPDATE

winterUPDATE, de nieuwsbrief van Connecting Media

Het is weer koud en de dagen zijn kort, dus tijd voor de Connecting Media winterUPDATE.

Na de summer-break barstte onze agenda meteen uit zijn voegen. Diverse Hybrid evenementen op ZOOM en Microsoft Teams, een flink aantal standaard streaming producties, een aantal interactieve producties en veel, heel veel video producties. De web development afdeling was druk met diverse projecten waaronder een trainings platform voor één van onze trouwe klanten. Een kleine greep uit deze producties vind u terug in deze nieuwsbrief.

Ondertussen werken we ook gestaag verder aan onze eigen 80 vierkante meter video/foto studio in Eemnes. De gordijnrails en lichtplafonds zijn in geïnstalleerd, het wachten is nu op de gordijnen zelf. Het wordt echt fantastisch, meer details hierover in het nieuwe jaar.

Vanaf 23 december zijn we even gesloten voor een ontspannen aantal dagen met familie en vrienden. Op 7 januari 2023 zijn we er weer.

Wij wensen u allen een gezellige warme en ‘Sparkling’ Kerstdagen toe, en een heel gelukkig en gezond uiteinde van 2022. We hopen u weer van dienst te zijn in 2023 waar ons team u weer met passie en 100% inzet van dienst zal zijn.

link naar de winterUPDATE nieuwsbrief.

het connecting Media Team: Michiel, René, Merijn, Roeland en Adriana.

Connecting Media zomerUPDATE

zomer UPDATE, de nieuwsbrief van Connecting Media

Vorig jaar december zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie in Eemnes en daarnaast heel druk zijn geweest met hybride streaming evenementen Ook is het video productiewerk weer helemaal terug. Meer leeswerk voor de vakantie dagen over ons, de nieuwe studio en onze producties.

Ons nieuwe adres: Vogelkersberg 18A 3755BN , Eemnes

link naar de zomerUPDATE nieuwsbrief.

Wij wensen u een heerlijke zonnige zomer en fijne vakantie toe.

Connecting Media kerst UPDATE nieuwsbrief 2 van 2021

Connecting Media kerst UPDATE

2021 is alweer bijna ten einde.

Afgelopen periode na onze lente-Update is er veel gebeurd, we hebben afgelopen maanden een aantal grote stappen gezet om u als klant nog beter te bedienen. Meer daar over in de volgende Update begin 2022.

We kijken enorm uit naar meer ruimte om samen te werken en te leven. Connecting Media staat klaar om u te helpen. Samen maken we het mogelijk!

Het is nu tijd voor familie, vrienden en ontspanning. Wij wensen u fijne kerstdagen vol gezelligheid en een heel gezond 2022.

het Connecting Media team,

Michiel, René, Merijn en Danisha.

Connecting Media UPDATE nieuwsbrief 1 van 2021

We zien er naar uit .. de lente. Misschien de terrassen open? Kleine buiten-evenementen? BBQ met vrienden en familie, of zelfs een kort buitenland tripje naar de zon. Laten we het hopen dat dat weer snel kan.

Afgelopen wintermaanden waren ontzettend druk met hybride producties op Microsoft Teams, Zoom en andere platforms. Maar het was ook fijn dat de video en postproductie afdeling weer een beetje op gang kwam weer voor klanten die sinds vorig jaar weinig meer konden doen dan vanuit huis werken.

Lees er meer overeen onze nieuwe UPDATE nieuwsbrief