Connecting Media UPDATE nieuwsbrief 1 van 2021

We zien er naar uit .. de lente. Misschien de terrassen open? Kleine buiten-evenementen? BBQ met vrienden en familie, of zelfs een kort buitenland tripje naar de zon. Laten we het hopen dat dat weer snel kan.

Afgelopen wintermaanden waren ontzettend druk met hybride producties op Microsoft Teams, Zoom en andere platforms. Maar het was ook fijn dat de video en postproductie afdeling weer een beetje op gang kwam weer voor klanten die sinds vorig jaar weinig meer konden doen dan vanuit huis werken.

Lees er meer overeen onze nieuwe UPDATE nieuwsbrief

Connecting Media UPDATE nieuwsbrief 2 van 2020

De eerste ‘normale’ UPDATE sinds vorig jaar. Sinds we onze deuren in Hilversum weer deels hebben geopend hebben we de draad weer goed kunnen oppakken. Beetje bij beetje kwamen de opdrachten weer binnen. Daarnaast meldden zich veel nieuwe klanten bij ons vanwege onze ervaring in streaming en ook de nieuwe diensten zoals ‘remote video production’ , pay4video en livestreams in meerdere talen.

Afgelopen maanden hebben wij veel geïnvesteerd om video-, post- en livestream producties mogelijk te blijven maken voor onze klanten. Daarnaast maakten we koppelingen tussen onze apparatuur met diensten zoals Microsoft Teams, ZOOM en de vele andere videoplatforms om deze producties op deze video platforms in kwaliteit te verhogen.

We moeten verder, vooruit, innoveren, aanpassen en aanpakken, zodat we dit jaar nog goed kunnen afsluiten met mooie video, streaming en web producties.

Connecting Media staat klaar om u te helpen. U kunt op ons rekenen!

Link naar de UPDATE nieuwsbrief

Connecting Media UPDATE - Corona Veilig

Iets meer bewegingsruimte, dat is wat we hebben gekregen afgelopen weken.
Vorige week hebben we “Corona veilig” een eerste live streaming productie kunnen uitvoeren sinds bijna 2 maanden.
Lees er alles over in de laatste UPDATE!

Connecting Media UPDATE - Show must go on

We krijgen nog steeds veel vragen van klanten over ‘zelf webcasten’ en ‘les geven op afstand’ d.m.v. een videoverbinding via internet.

In de vorige extra UPDATE lieten we een aantal platformen zien die daarvoor gebruikt kunnen worden. Maar via een eigen webcam ziet het er allemaal natuurlijk nog ‘amateuristisch’ uit. Dat kan altijd beter.

Lees er alles over in de laatste UPDATE!

Connecting Media Update - Streaming oplossingen

We krijgen veel vragen van klanten over ‘zelf webcasten’ en ‘les geven op afstand’ d.m.v. een videoverbinding via internet.

Natuurlijk zijn er oplossingen die men zelf, vanaf huis, kan inzetten. Een livestream maken via facebook en Youtube is vrij simpel met je eigen telefoon. Maar er zijn meer mogelijkheden, geen dienst is hetzelfde.

We melden hier alleen de oplossingen waar wij van gecharmeerd zijn, en die we natuurlijk zelf ook toepassen.

Lees er alles over in onze laatste UPDATE !