Connecting Media zomerUPDATE

zomer UPDATE, de nieuwsbrief van Connecting Media

Vorig jaar december zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie in Eemnes en daarnaast heel druk zijn geweest met hybride streaming evenementen Ook is het video productiewerk weer helemaal terug. Meer leeswerk voor de vakantie dagen over ons, de nieuwe studio en onze producties.

Ons nieuwe adres: Vogelkersberg 18A 3755BN , Eemnes

link naar de zomerUPDATE nieuwsbrief.

Wij wensen u een heerlijke zonnige zomer en fijne vakantie toe.

Connecting Media kerst UPDATE nieuwsbrief 2 van 2021

Connecting Media kerst UPDATE

2021 is alweer bijna ten einde.

Afgelopen periode na onze lente-Update is er veel gebeurd, we hebben afgelopen maanden een aantal grote stappen gezet om u als klant nog beter te bedienen. Meer daar over in de volgende Update begin 2022.

We kijken enorm uit naar meer ruimte om samen te werken en te leven. Connecting Media staat klaar om u te helpen. Samen maken we het mogelijk!

Het is nu tijd voor familie, vrienden en ontspanning. Wij wensen u fijne kerstdagen vol gezelligheid en een heel gezond 2022.

het Connecting Media team,

Michiel, René, Merijn en Danisha.

Connecting Media UPDATE nieuwsbrief 1 van 2021

We zien er naar uit .. de lente. Misschien de terrassen open? Kleine buiten-evenementen? BBQ met vrienden en familie, of zelfs een kort buitenland tripje naar de zon. Laten we het hopen dat dat weer snel kan.

Afgelopen wintermaanden waren ontzettend druk met hybride producties op Microsoft Teams, Zoom en andere platforms. Maar het was ook fijn dat de video en postproductie afdeling weer een beetje op gang kwam weer voor klanten die sinds vorig jaar weinig meer konden doen dan vanuit huis werken.

Lees er meer overeen onze nieuwe UPDATE nieuwsbrief

Connecting Media UPDATE nieuwsbrief 2 van 2020

De eerste ‘normale’ UPDATE sinds vorig jaar. Sinds we onze deuren in Hilversum weer deels hebben geopend hebben we de draad weer goed kunnen oppakken. Beetje bij beetje kwamen de opdrachten weer binnen. Daarnaast meldden zich veel nieuwe klanten bij ons vanwege onze ervaring in streaming en ook de nieuwe diensten zoals ‘remote video production’ , pay4video en livestreams in meerdere talen.

Afgelopen maanden hebben wij veel geïnvesteerd om video-, post- en livestream producties mogelijk te blijven maken voor onze klanten. Daarnaast maakten we koppelingen tussen onze apparatuur met diensten zoals Microsoft Teams, ZOOM en de vele andere videoplatforms om deze producties op deze video platforms in kwaliteit te verhogen.

We moeten verder, vooruit, innoveren, aanpassen en aanpakken, zodat we dit jaar nog goed kunnen afsluiten met mooie video, streaming en web producties.

Connecting Media staat klaar om u te helpen. U kunt op ons rekenen!

Link naar de UPDATE nieuwsbrief

Connecting Media UPDATE - Corona Veilig

Iets meer bewegingsruimte, dat is wat we hebben gekregen afgelopen weken.
Vorige week hebben we “Corona veilig” een eerste live streaming productie kunnen uitvoeren sinds bijna 2 maanden.
Lees er alles over in de laatste UPDATE!